FILAMENTY 3.jpg
Filamenty. Krásny pohľad na led osvetlenie.

Môže sa klasický vzhľad snúbiť s modernou LED technológiou? Isteže! Filamenty sú toho najlepším príkladom. Máme šesť dôvodov, pre ktoré stojí za to siahnuť po týchto dekoračných LED lampách.

Za prvé – štýlový vzhľad.

Filamenty to sú žiarovky veľmi dekoračnej povahy. Ich jantárové alebo transparentné tienidla sú samé v sebe dekoráciou interiéru – postačí si k nim zvoliť zaujímavé svietidlo s farebným alebo povrazovým, silnejším káblom. Kúzlo filamentov zdôraznia aj transparentné, kovové alebo drevené, tienidla a lampy v štýle loftov. 

Za druhé – moderná výrobná technológia.

filamenty LED POLJe možné, aby moderná LED lampa vyzerala ako tradičná wolframová žiarovka? Áno, vďaka špeciálnej konštrukcie, ktorá umožňuje vytvarovať moderné diód do podoby žiarových vlákien. Vďaka tomu filamenty vytvárajú ilúziu klasickej žiarovky. Existujú aj také, u ktorých sú luminofory vytvarované do nepravidelných, napríklad špirálovitých tvarov. Tento efekt je možný vďaka spojení počas výrobného procesu fosforu i silikónu. 

Za tretie – úspora energie.

Musíme, pokiaľ preferujeme klasický vzhľad, rezignovať z predností LED technológie? Naopak – COB diódy používané na výrobu filamentov zaisťujú vysokú efektivitu (až do 110 Lm/W) a úspory energie (A+/A++), majú spotrebu energie niekoľko razy menšiu v zrovnaní s tradičnými žiarovkami. 

Za štvrté – široký uhol svietenia.

Až do 360 stupňov – tak široký uhol svietenia umožňuje rovnomerné osvetlenie každej miestnosti, predovšetkým pokiaľ sú filamenty namontované v svietidle s miestom na niekoľko zdrojov svetla. 

 

Za piate – teplá farba svetla.

filamenty LED POLTeplé mäkké svetlo s relaxačnou teplotou farby to je typická vlastnosť filamentov. Práve ona spôsobuje, že miestnosti osvetlené lampami tohto druhu povzbudzujú upokojenie a relaxáciu. Filamenty nie sú zdrojom UV žiarenia a IR, preto je ich svetlo úplne bezpečné pre oči. Zároveň, COB diódy zaisťujú efekt príjemného svetla s vysokým súčiniteľom prezentácie farieb. 

Za šieste – perfektné na vytvorenie určitej nálady.

Filamenty nemajú obdobu pri vytváraní v interiéru príjemného ovzdušia a nálady, preto sa výborne hodí do klubov, reštaurácií, hostincov, kaviarní, relaxačných zón, ale aj v domácnosti. Najlepšie sa hodí na moderný aranžmán a v industriálnych interiéroch. 

 

Filamenty v našej ponuke to je skoro dvadsať modelov lámp so závitom E27, s tienidlami rôznych tvarov a farieb.

 


 

Pozrite sa na kompletnú ponuku: