ERP.jpg
Ukončenie procesu zavádzania systému ERP

31. Decembra 2018 sme ukončili zavádzanie systému ERP - Impuls Evo, ktorý umožňuje zefektívnenie procesov riadenia firmy. Cieľom tejto investície bolo zlepšenie toku informácií vo vnútri firmy a zefektívnenie komunikácie s jej obchodnými partnermi.

- Potreba zaviesť nový systém ERP sa objavila spolu s rastúcim tempom rozvoja firmy. Rastúci počet zamestnancov, rozvíjajúca sa ponuka, rozširovanie distribučných kanálov a zriaďovanie zriadenie ďalších spoločností spôsobilo, že sa riadenie firmy stalo väčšou výzvou ako kedykoľvek predtým. Systém ERP nám umožňuje zaistiť  poriadok v mnohých procesoch prebiehajúcich vo firme a spôsobuje, že jej fungovanie je efektívnejšie a pomáha zefektívniť jej fungovanie , čo má následne pozitívny vplyv  následne pozitívne vplýva na spokojnosť našich zákazníkov- hovorí Dorota Patora, predsedníčka vedenia LED-POL.

Zavádzanie  Zavedenie tohto systému zahŕňa väčšinu kľúčových oblastí fungovania firmy – od finančnej stránky a účtovníctva cez skladové hospodárstvo a distribúciu, až po riadenie vzťahov so zákazníkmi a portál B2B.

- Systém ERP integruje všetky informácie a procesy prebiehajúce vo firme v spoločnej databáze. Ľahký prístup k týmto údajom uľahčuje prácu v rámci jednotlivých tímov a zefektívňuje informačný tok medzi oddeleniami. V ďalšej perspektíve je tak umožnená optimalizácia činností celej firmy, a tak isto automatizácia niektorých opakujúcich sa činností -  hodnotí Lech Karkoszka, koordinátor implementácie.

Systém bol zavádzaný počas 7 mesiacov. Firmou koordinujúcou  Firma koordinujúca zavedenie bola kancelária Biuro Projektowania Systemów Cyfrowych Sp. Z o.o. Čiastočne bol projekt financovaný z prostriedkov Európskej únie.