ZASLUZONY_EXPORT_AREK.jpg
Spoločnosť LED-POL ocenená medailou Zasłużony dla Eksportu (Za zásluhy v exporte)

Spoločnosti LED-POL bola udelená medaila Zasłużony dla Eksportu (Za zásluhy v exporte) - prestížne ocenenie udeľované za vynikajúce úspechy v exporte. Zástupcovia spoločnosti ocenenie prevzali 5. decembra 2019 počas XVII. Kongresu poľských exportérov vo Varšave.

Ocenenie udeľuje kapitula Národnej asociácie poľských exportérov (Krajowe Stowarzyszenie Eksporterów Rzeczypospolitej Polskiej) organizáciám alebo fyzickým osobám, ktoré podnikajú v rámci rozvoja poľského exportu a ochrany hospodárskych záujmov podnikateľov pôsobiacich v oblasti zahraničného obchodu.

- Toto ocenenie je potvrdením, že naša exportná činnosť bola zaregistrovaná a ocenená, - hovorí Dorota Patora, predsedníčka predstavenstva LED-POL. - Považujeme ju za kľúčovú pre rozvoj našej spoločnosti a vynakladáme úsilie na to, aby naše produkty boli dostupné a oceňované na zahraničných trhoch. Našu exportnú činnosť sústreďujeme na viaceré trhy strednej a južnej Európy - od Čiech cez Slovensko a Maďarsko po Portugalsko a Chorvátsko. 


Medaila Zasłużony dla Eksportu (Za zásluhy v exporte) z rúk predsedu asociácie poľských exportérov Mieczysława Twaroga prevzal Arkadiusz Trzaskalik, obchodný riaditeľ LED-POL pre región Česká republika, Slovensko a Maďarsko.